OM CA-KE

Kreativt content på dine sociale medier

Ca-Ke varetager hele processen fra udarbejdelse af den rigtige sociale medie strategi til planlægning og eksekvering.

Jeg har over de seneste 6 år specialiseret mig i at skrive værdiskabende storytelling, som gør dine sociale medieprofiler levende og interessante at følge. På den måde præsenteres din virksomheds budskab til både eksisterende og potentielle kunder. Teksterne er både let læselige, fængende og opfordrer til interaktion.

k

Forløbet


Med sparring fra dig sørger jeg for idéudvikling, planlægning og eksekvering af værdiskabende content, som dine følgere vil elske at interagere med. Jeg sørger for at indholdet er i tråd med din virksomhedsstrategi og de målsætninger du ønsker at nå. Derfor måles der løbende på indsatsen, enten gennem en dybdegående statusrapport som præsenteres for dig, eller med mindre update over telefonen, for at sikre den rette kurs.

På den måde sparer du både tid og penge alt imens du får en levende social medieprofil.

Hos Ca-Ke tales der i et sprog som alle kan forstå, uanset om man ved en masse om sociale medier eller ej. Derudover er priserne fuldt ud gennemsigtige og derfor ved du altid hvad du får for pengene.

Strategi


For at opnå dit fulde potentiale på dine sociale medier, er det vigtigt med en målrettet strategi. Den “magiske røde tråd” som sikrer at din kommunikation er målrettet den rigtige kunde.

Flowet på dine profiler skal altid holde den ”røde tråd”. Er du på mere end et medie, er det vigtigt at differentiere indholdet på disse.
Derfor udarbejdes der altid en dybdegående analyse af din Facebook eller Instagram side, ligesom jeg sætter mig grundigt ind i din virksomheds DNA.

Ud fra dette udarbejdes en strategi og tidslinje over kommunikationen, som er målrettet til både eksisterende og potentielle kunder, og som øger kendskabet til din virksomhed.

Statusrapport


For at sikre dit fulde potentiale indsamler og analyseres data fra din Facebook eller Instagram side, hvorefter der udarbejdes en fyldestgørende rapport. På den måde synliggøres det løbende hvad der virker, samt hvilke knapper der skal drejes på for at sikre dine resultater.

Med en statusrapport får du det maksimale ud af dine sociale medier.

Statusrapporten fortæller hvor langt du når ud med dine budskaber, hvem der interagerer på dem og meget mere. Det er her den dybdegående analyse giver dig et fyldestgørende indblik hvorvidt det content der laves, rent faktisk virker.

*Statusrapporten tilbydes ikke alle pakker, men kan altid tilkøbes

Ca-Ke hjælper dig med at fortælle den gode historie gennem kreativt content.

Jeg leverer kommunikation og markedsføring til sociale medier i skrift og levende billeder.

Kontakt